Voor 12.00 uur besteld = vandaag bezorgd
7 dagen versgarantie
Al meer dan 35 jaar ervaring

Abonnement

Het hele jaar door verse bloemen op kantoor of in huis? Met een bloemenabonnement op maat regelen wij dat voor je.

bloemenabonnement-abonnement-bloemen-barneveld-chloris-bloemen

Zakelijk abonnement

Heet bezoekers hartelijk welkom met een stijlvol boeket op de balie. Geef de tafels in jouw restaurant een vrolijke touch met vaasjes vol bloemen. Of voorzie de bureaus in het kantoor van kleine boeketjes. Wat de wensen ook zijn, we denken graag mee over een passend abonnement voor elk budget.

Een groen kantoor

Een kantoor vol met planten staat niet alleen gezellig, maar heeft ook positieve effecten op de productiviteit. Alleen… Wie gaat de kantoorplanten onderhouden? Daar helpen wij je graag bij. We voorzien het kantoor eerst van groen en komen daarna regelmatig langs voor het onderhoud. Dan kunnen we eventueel direct een verse bos bloemen meenemen. Zo hebben jullie geen omkijken (meer) naar alle planten, maar wel een groen kantoor. Win-win!

Particulier abonnement

Natuurlijk bezorgen we ook met alle liefde een boeket bij jou thuis. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken. We werken met bloemen uit het seizoen, dus elke keer staat er weer een nieuw boeket in huis.

Interesse in een zakelijk of particulier abonnement? Neem vrijblijvend contact op via 0342 – 49 16 61 of mail naar [email protected].

Met wekelijks een verse bos bloemen is het elke dag weer een feestje om het kantoor binnen te stappen!