Voor 12.00 uur besteld = vandaag bezorgd
7 dagen versgarantie
Al meer dan 35 jaar ervaring

Over Chloris Bloemen

Al 35 jaar de bloemist van Barneveld en omstreken. Kom langs in onze winkel of bestel jouw boeket gemakkelijk online.

chloris-bloemen-barneveld-header-over-ons

Eigenlijk zijn we de hele dag bezig met slechts één ding: onze klanten een goed gevoel geven. Want ken jij iemand die je geen plezier doet met bloemen en planten? Wij niet!

Al generaties lang is iedereen bij Chloris gek op groen. Mijn team en ik (Janko van Middendorp) ontvangen je graag in onze winkel op de Amersfoortsestraat in Barneveld. Voor een boeket, binnen- en buitenplanten, decoratie en nog veel meer. Ons brede assortiment wisselt het hele jaar door. En kan je iets niet vinden of heb je specifieke wensen? Laat het even weten, dan denkt iemand graag mee. Wij zorgen er altijd voor dat je tevreden de deur uitstapt.

Bloemen laten bezorgen

We snappen dat het soms niet lukt om naar onze winkel te komen. Bestel daarom gemakkelijk jouw bloemen online en laat deze bezorgen in Barneveld of de omliggende dorpen. Voor elke budget hebben we een aantal fleurige opties samengesteld. Het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen.

Bekijk hier alle boeketten en maak de verrassing compleet met een kaartje of vaas. Voor 12.00 uur besteld = vandaag nog bezorgd. Wij bezorgen in Barneveld en de omliggende dorpen. Daarbuiten laten bezorgen? Bel dan even naar 0342 – 49 16 61.

En op nog veel meer manieren

Met ons gevoel voor kleur en creatie helpen we je graag op nog veel meer manieren. Zorg bijvoorbeeld voor een warm welkom en vrolijke bedrijfsruimtes met ons zakelijk abonnement. Laat bloemen spreken op jullie bruiloft. Van het bruidsboeket tot corsages en vaasjes op de tafels. Of breng op bijzondere wijze een laatste ode met een rouwstuk. Met zorg en respect gearrangeerd.

Wij zorgen er altijd voor dat je tevreden de deur uitstapt.