Voor 12.00 uur besteld = vandaag bezorgd
7 dagen versgarantie
Al meer dan 35 jaar ervaring

Bruidsboeketten

De feestelijkste dag uit jullie leven is natuurlijk niet compleet zonder bloemen. Van het bruidsboeket tot corsages en aankleding op tafel.

bruidsboeketten-barneveld-chloris-bloemen

Als jullie later door de trouwfoto’s bladeren stelen twee onderwerpen de show. Uiteraard de prachtige bruid. Én de bloemen. Ze zijn niet alleen echte sfeermakers, maar ook een reflectie van jullie persoonlijkheid. Vooral het bruidsboeket behoort tot de belangrijkste accessoires van de bruiloft. Wij vinden het daarom belangrijk dat deze tiptop in orde is. Volledig afgestemd op jullie wensen. Van een hip veldboeket tot de klassieke biedermeier. Het kan allemaal!

Corsages

Corsages zijn een feestelijke traditie die het plaatje compleet maken. Maar wie geef je nou een corsage? Die keuze is volledig aan jullie. Tegenwoordig doen bruidsparen steeds vaker alle daggasten een corsage cadeau. Het is een mooie manier om te laten zien hoeveel familie en vrienden voor jullie betekenen.

Aankleding

Bloemen kunnen op nog veel meer manieren een rol spelen op elke bruiloft. Bijvoorbeeld een boeket voor op de trouwauto, vazen vol prachtige bloemen bij de entree of kleine vaasjes (centerpieces) op alle tafels. We kunnen zelfs bijpassende bloemen aanleveren voor op de bruidstaart. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0342 – 49 16 61 of [email protected], dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Van het bruidsboeket tot de aankleding op tafel. Maak jullie bruiloft compleet met bloemen!