Voor 12.00 uur besteld = vandaag bezorgd
7 dagen versgarantie
Al meer dan 35 jaar ervaring

Bloemen bezorgen Lunteren?

Bloemen laten bezorgen in Lunteren? Dan ben je bij Chloris aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze boeketten en bestel gemakkelijk online.

Chloris Bloemen is al ruim 35 jaar de bloemenspecialist van Barneveld en de omliggende dorpen als Lunteren. Van een verjaardag tot jubileum, voor elke gelegenheid en budget hebben we kleurrijke boeketten samengesteld. Je hebt de keuze uit een aantal veldboeketten, bladboeketten en klassieke boeketten. Maak de verrassing compleet met een bijpassend kaartje en/ of vaas. Het leukste cadeau om iemand mee te verrassen!

Voor de bloemen bezorgen in Lunteren rekenen we 5 euro bezorgkosten. Voor 12.00 uur besteld = indien gewenst vandaag nog bezorgd. Wij bezorgen in Barneveld en de omliggende dorpen. Wil je daarbuiten bloemen laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar 0342 – 49 16 61, dan bespreken we de mogelijkheden. Of loop onze winkel op de Amersfoortsestraat binnen en zoek zelf direct een boeket uit.

Bekijk hieronder onze boeketten en bestel de bloemen die het beste bij jou passen. Dan zorgen wij dat de kleurrijke verrassing bezorgd wordt 😀